Sommerbrev 2022

05.07.2022

Nå som det nærmer seg ferietid ønsker vi å sende ut litt informasjon, blant annet ang åpningstider i sommer.
Vi vil også takke for alle kundemøter vi har hatt denne våren, det var fint å kunne treffes etter 2 år med Covid restriksjoner.

Innlevering av bilag

Mva-oppgaven for 3 termin(mai-juni) har frist som vanlig den 31.august. Det er nå spesielt viktig at bilag blir levert så fort som mulig og senest innen fredag 8.7.

For dere som ikke har 2 md mva ønsker vi at alle bilag hittil i år leveres innen mandag 8.7.

Vi oppfordrer til å skanne og sende bilagene på epost eller til importsentrene vi har i regnskapsprogrammene som pdf filer. Filene kan sendes hver for seg eller samlet. Bilagene kan også legges i mappe/ konvolutt i postkassene ved kontorene. Fint om dere samtidig sender beskjed til oss.

Effektivt og automatisert regnskap

Vi minner om at vi kan tilby regnskapsprogram som gjør økonomistyringen enkel, effektiv og oversiktlig ved hjelp av moderne teknologi. Det er tilrettelagt for at din bedrift skal kunne skreddersy arbeidsflyt og rutiner tilpasset deres behov, slik at du enkelt kan erstatte unødvendige manuelle oppgaver med automatiserte løp.
Regnskapsprogrammene våre har full integrasjon med banker, kassasystemer, lagerstyring, timeføring mm.
Ta kontakt med oss så finner vi ut hva som passer for at akkurat du skal slippe tungvinte manuelle arbeidsoppgaver og kunne ha tilgang til et oppdatert regnskap til en hver tid.
Vi bruker systemene Agro Økonomi, 24SevenOffice og DNB Regnskap (nytt i år).

Kvalitetskontroll (Finanstilsynet/ Regnskap Norge):

Autoriserte regnskapsførervirksomheter er underlagt offentlig tilsyn via finanstilsynet, tilsynet skal sørge for at regnskapsførervirksomheter levere høy kvalitet i sitt arbeid. Økonomi-fokus er blitt plukket ut til kontroll høsten 2022.
Ifbm med dette går vi igjennom all oppdragsdokumentasjon som for eksempel fullmakter, oppdragsavtaler mm. Du som kunde vil merke dette med at det blir noen nye/ oppdaterte dokumenter å signere på.

Åpningstider i sommer;

Kontorene har stengt i uke 28, 29, 30, og på grunn av ferieavvikling er vi å treffe etter avtale i resten av juli og august.

Vennligst ta kontakt på post@okonomi-fokus.no eller tlf. 32746694 / 32987083.

post@okonomi-fokus.no vil bli sjekket jevnlig i hele sommer.

 

God sommer fra oss
på Økonomi-fokus AS